“Elk groeiend bedrijf heeft een CFO nodig om stevig en gestaag vooruit te gaan”

Als start-up zijn altijd blij dat onze klanten feedback geven aan ons. Het persoonlijke contact én touch zijn essentieel in een goede werking bij Remote CFO. Daarom zijn we trots dat éen van onze klanten in zijn pen is gekropen.

Sven Broeckx van De Frietist gaf ons de volgende review:

Elk groeiend bedrijf heeft een CFO nodig om stevig en gestaag vooruit te gaan. Naarmate je organisatie groeit, nemen de verantwoordelijkheden toe, en het is onmogelijk om alles alleen te doen. Het is verstandig om iemand in te schakelen die gepassioneerd is over het beheren van cijfers, aangezien dit vaak niet de primaire passie van de ondernemer is.

Kristof en zijn team bij Remote CFO begrijpen dit als geen ander. Hun passie voor financiële analyses en hun uitgebreide ervaring in verschillende sectoren maken hen de perfecte partner voor jouw bedrijf. Door op afstand te werken, hebben Kristof en zijn team een schat aan expertise opgebouwd door het omgaan met diverse zakelijke scenario’s. Dit geeft hen niet alleen een diepgaand inzicht, maar ook een waardevol netwerk dat ze kunnen inzetten om jouw bedrijf naar succes te leiden.Als zaakvoerder heb ik veel gehad aan de strategische ondersteuning van Remote CFO. Hun inzicht en begeleiding hebben een cruciale rol gespeeld in de groei en het succes van mijn bedrijf. Met Remote CFO krijg je niet zomaar een financieel expert, maar een toegewijd team dat met je meedenkt en jouw bedrijf helpt groeien.

Neem het dus niet enkel van ons aan: onze klanten zorgen voor uw duidelijk beeld over Remote CFO.

Heeft u vragen over Remote CFO? Geef ons dan een seintje via het onderstaande formulier: